Fietsen voor het goede doel.

Fietsen voor het goede doel.

Alpe d’HuZes zit in het hart en ziel van De Klusdurpers

Het is na al die jaren nog steeds een mooi verhaal en voor wie er open voor staat kan de gelegenheid krijgen om dit verhaal te beleven. De Klusdurpers hebben de uitdaging opgepakt en gaan in 2012 omhoog, op 7 juni 2012 om precies te zijn.

De Klusdurpers horen hier thuis en u kunt ons helpen!

Meedoen met Alpe d’HuZes is meer dan alleen fietsen. Het is een tocht naar juni 2012 die ons zal leiden naar ontmoetingen met mooie mensen. Mensen die ons willen en zullen steunen in de strijd tegen Kanker, want daar is geld voor nodig, heel veel geld. Op deze manier kunnen wij iedereen faciliteren in deelname, want het geven van geld en steunen in onze strijd is dezelfde opgave als de fietstocht keer op keer naar boven.

Het mooie is dan ook nog eens dat Alpe d’HuZes werkt met een strikt anti-strijkstok-beleid. Dit betekent dat al het geld wat u sponsort ook daadwerkelijk terecht komt bij de bestrijding van Kanker. Niemand wordt betaald, sterker nog, iedereen betaald zijn eigen kosten voor deelname. Dit geldt voor iedereen dus niet alleen voor de fietsers, ook voor het bestuur, voor artiesten, catering, echt voor iedereen! Als wij naar boven gaan, dan nemen wij dierbaren met ons mee. In sommige gevallen zijn dit bekenden, die wij te vroeg hebben moeten laten gaan. In andere gevallen nemen wij diegene mee die wij willen inspireren om door te gaan met de strijd, om niet op te geven. Weet in ieder geval dat wij niet zullen opgeven, want “OPGEVEN IS GEEN OPTIE”.

 

Bron: Kloetinge Goesweb

Share

Vergelijkbare berichten