Monumentendag / Kloetingsedag

De Oostmolen is a.s. zaterdag 9 september tijdens Monumentendag van 10.00 tot 16.00 uur open voor het publiek.  De molenaars laten u graag de molen zien en geven uitleg over de werking. Er is koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderhoud van de molen.  Voor de vrienden van de molen is er een zakje meel beschikbaar, met natuurlijk een leuk recept.

Schutterij Ravenstein geeft demonstraties schieten met de handboog, iedereen die het wil, mag dit onder begeleiding ook proberen.

Bakker Boer verkoopt weer allemaal lekkernijen en brood, zoals de Watotobol, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat, de Afrikaanse bakkerij.

Natuurlijk kunt u ook vriend van de molen worden. Het bestuur is blij met elke nieuwe vriend die zich aanmeldt! Help ons het beeldbepalende monument in Kloetinge met vrijwilligers in stand te houden. Het onderhoud kost veel geld en natuurlijk willen wij dat onze kinderen en kleinkinderen ook nog van de molen genieten. Het inschrijfformulier vindt u op onze website.

Het bestuur en de vrijwilligers zien u zaterdag graag op de molen.

 

Share

Vergelijkbare berichten