Vrienden Oostmolen

Aan de vrienden van de Oostmolen te Kloetinge

In januari 2019 hebben wij jullie op de hoogte gesteld van de crowdfundactie die wij samen het bestuur van De Hollandsche Molen zouden opstarten.

De bedoeling was om zelf minimaal € 3.000,= met deze actie op te halen. De landelijke vereniging De Hollandsche Molen zou het bedrag verdubbelen. Voor het totale bedrag zijnde € 6.000,= zouden wij de nieuwe zeilen voor de wieken kunnen bestellen.

Mede door de inzet van onze vrienden hebben wij het bedrag van 3000 euro ruimschoots gehaald.

Van de vrienden is er in de periode van januari tot en begin mei € 2845,= gestort! Een vorstelijk bedrag waarvoor wij dankbaar zijn.

Marten Hemminga is met pensioen gegaan en heeft vooraf aangegeven dat hij als afscheidscadeau graag een bijdrage voor de Oostmolen wilde ontvangen. Hierdoor werd er een bijdrage van € 1.735,= op onze rekening bijgeschreven.

Ook de actie om diverse ondernemers te benaderen/aan te schrijven was succesvol.

Al met al heeft de crowdfundactie ruim € 14.000,= opgeleverd!

Wij zijn trots en dankbaar dat deze actie voldoende financiële middelen heeft opgeleverd. De zeilen zijn besteld en vorige week aangebracht. Daarnaast hebben wij nog  geld op onze bankrekening zodat wij de werkzaamheden in de kap kunnen aanbesteden.

Bestuur van de Oostmolen wil nogmaals jullie hartelijk bedanken voor de financiële ondersteunen van onze crowdfundactie.

 

 

Share