Monumentendag 2015

12 september 2015 was de Oostmolen tijdens de Monumentendag weer geopend voor het publiek. De opkomst was geweldig, ruim 250 bezoekers. Omdat het weer wat donkerder was deze keer geen tuincafé, maar in café in de molen. Er was koffie met wat lekkers verkrijgbaar en door de molenaars werden heel veel bezoekers rondgeleid.

Ook melden zich weer veel mensen aan als vriend van de molen. Door € 15,00 te betalen word je vriend van de molen en zorg je met alle vrijwilligers dat het monument in Kloetinge kan worden onderhouden.

Ook was de schutterij aanwezig naast de molen en kon er met pijl en boog geschoten worden. Bakker Boer verkocht brood en allerlei lekkernijen.

Als de molen draait en de molenaars aanwezig zijn kunt u ook de molen bezoeken. Natuurlijk hopen we dat zo veel mogelijk mensen vriend van de molen worden. U kunt dit online doen op onze website. 

Heeft u leuke foto’s van de molen dan stellen wij toezending op prijs. Wanneer u ons foto’s stuurt gaan we ervanuit dat we die mogen publiceren. U kunt foto’s mailen naar webmaster@oostmolen-kloetinge.nl

Share

Vergelijkbare berichten